1890年-2020年

HongHong Kids Camera Digital SLR Sports Dual Lens Shockproof Mini Child Cameras Gifts for Girls Boys Toys Outdoor Play Camouflage: Electronics. Buy HongHong Kids Camera Digital SLR Sports Dual Lens Shockproof Mini Child Cameras Gifts for Girls Boys Toys Outdoor Play Camouflage: Cables & Cords - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【1080p HD VIDEO】The kids digital camera has dual cameras, selfie is available, the front and rear are both 8.0 Mega pixels, greatly improved the photos definition compared with other children cameras on the market. 。 【RECORDING SOUND】You can make short videos and record sounds. You can also connect to the iPad to view photos and videos, which is very convenient to use. 。 【SAFE SILICONE MATERIAL】Use the eco-friendly Soft Silicone non-toxic material, Protective shockproof Shell, durable and safe for kids. 。 【DELICATE GIFT FOR KIDS】Perfect gifts choice for kids’ birthday , holidays, Christmas and any other special occasions. 。 【ONE YEAR WARRANTY】If you have any quality problems within one year, we will replace them for you free of charge, freeing you from worries! 。 Specifications:。 Designed for children with a unique appearance, 2inch LCD screen, environment friendly soft silicon cover.。 Perfect birthday, Christmas, holiday gifts for boys and girls aged 3~10. 。 Kids can enjoy the fun of taking pictures and this camera can exert children’s imagination well.。 A good toy for children going outside traveling or daily record.。  。 Type: Kids Camera。 Material: ABS。 Power Supply: Built-in Lithium Battery (Included)。 Battery Capacity: 600mA。 Charging: USB Charging。 Front/Rear Lens Resolution: 3264 x 2448 (8MP)。 Front/Rear Lens Recording Resolution: 1920 x 1080p。 External SD Card: Max 32GB SD Card。 White Balance: Auto。 Charging Time: 2h - 2.5h。 Photo Storage Quantity: 2300Pcs/8GB。 Features: Mini, Easy to Use, Anti-fall, Automatic Timing。 LCD Screen: 2inch (Approx.)。 Size: 90mm x 65mm x 45mm/3.54" x 2.56" x 1.77" (Approx.)。  。 Notes:。 Due to the light and screen setting difference, the color of the item may be slightly different from the pictures.。 Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.。  。 Package Includes:。 1 x Kids Camera。 1 x Manual。 1 x Lanyard。 1 x USB Cable 。 1 x Sticker。 。 。 。 。