1890年-2020年

AV A/V TV Video Cable Cord Wire for Sony Camcorder Handycam HDR-CX700 DCR-HC40/e Taelectric

(Taelectric) AV A/V TV Video Cable Cord Wire for Sony Camcorder Handycam HDR-CX700 DCR-HC40/e: Electronics. AV A/V Audio Video TV-Out Cable Cord Wire For Sony DCR-HC45 DCR-HC46 DCR-HC48/e 。 This cable is used to connect certain Sony MicroMV and MiniDV camcorders with a special 10-pin A/V jack to a TV or VCR for video and audio playback. 。 Input Type: One 10-pin Connector 。 Output Type: One RCA Video and Two RCA Stereo 。 Twisted-Pair construction to ensure high-speed, error-free data transfer 。 AV A/V TV Video Cable Cord Wire For Sony Camcorder Handycam HDR-CX700 DCR-HC40/e 。 。 。

AV A//V TV Video Cable Cord Wire for Sony Camcorder Handycam HDR-CX700 DCR-HC40//e Taelectric