Durable 62mm UV Filter Black

62mm UV Filter (Black) Durable: Electronics. High quality optical glass for maximum clarity and vivid picture 。 The UV lens filter serve as permanent lens protection against dust, dirt and stain 。 These digital cameras filters are suitable for all DSLR lenses, digital still, video & DVD camcorders 。 Camera lens filter absorbs ultra violet rays without an increase in exposure to provide a clearer picture as well as protection for your valuable lens 。 Material: Aluminum alloy & Optical glass 。 1)High quality optical glass for maximum clarity and vivid picture 。2)The UV lens filter serve as permanent lens protection against dust, dirt and stain 。3)These digital cameras filters are suitable for all DSLR lenses, digital still, video & DVD camcorders 。4)Camera lens filter absorbs ultra violet rays without an increase in exposure to provide a clearer picture as well as protection for your valuable lens 。5)Material: Aluminum alloy & Optical glass 。6)Size: 62mm(Dia.) 。7)Camera UV lens filter is used to alter the properties of light as it enters a camera's lens.。 。 。 。

Durable 62mm UV Filter Black