1890年-2020年

Silicone Case with Lanyard Neck Strap Compatible with DJI Osmo Pocket Accessories Protector Case Shock Proof Silicone Cover with Wrist Rope Red Silicone Case

: Silicone Case with Lanyard Neck Strap Compatible with DJI Osmo Pocket Accessories Protector Case Shock Proof Silicone Cover with Wrist Rope (Red Silicone Case) : Electronics. ❤.Dust-proof, Damp-proof, Bump-proof, Soft Silicone Protector Compatible with DJI OSMO Pocket 。 ❤.It also has a detachable lens cover to fix and protect the gimbal camera's lens and screen during storage and transportation 。 ❤.Protect your Osmo Pocket anytime and anywhere to prevent collision and scratch, Hanging rope hole design to prevent the loss, more convenient and more secure 。 ❤.Precision hole design: reserved microphone hole and Type-C hole at the bottom, do not affect the useb 。 ❤.Good practicality, take your osmo pocket everywhere you go.Package includes:1x Silicon Covers + 1x Lanyards 。 Feature:。 100% brand new and high quality. 。 Protect fuselage anytime and anywhere. 。 Prevent foreign body collision and scratch.。 Precision Hole Design: 。 High-quality soft silicone case effectively protects your OSMO POCKET Reserved microphone and TYPE-C holes on the bottom, will not affect the use of cables. 。 Protect your Osmo pocket from falling: 。 With a Lanyard: Anti-lost, anti-fall, make your shooting more convenient and more secure. The lanyard can be used as a wrist rope alone. 。 Material: 。 Silicone Soft Silicone, Net weight: 13g(0.03lb), light-weight, Quick mount/dismount, Easy and convenient。 Package included: 。 1 x Silicone Cover。 1 x Lanyard 。 。 。