1890年-2020年

3mm Thick Neoprene Belt Loop Worldwide Matin Neoprene Waterproof Soft Camera Lens Pouch Bag Case roughly

3mm Thick (roughly) Neoprene Belt Loop Worldwide Matin Neoprene Waterproof Soft Camera Lens Pouch Bag Case: Electronics. This lens pouches are made of neoprene, the same material used to protect scuba divers from the harsh sea 。 This neoprene lens pouch is very soft and elastic, but durable to hold and protect your lens. 。 3mm thick (roughly) Neoprene - provides great protection and shock absorption for your lenses. 。 Belt Loop - allows you attaching the pouch to your belt, for convenient carrying. 。 Hook - allows you attach the pouch to anywhere with a ring (such as camera bags and backpacks). 。 Features:。This lens pouches are made of neoprene, the same material used to protect scuba divers from the harsh sea。This neoprene lens pouch is very soft and elastic, but durable to hold and protect your lens.。3mm thick (roughly) Neoprene - provides great protection and shock absorption for your lenses.。Belt Loop - allows you attaching the pouch to your belt, for convenient carrying.。Hook - allows you attach the pouch to anywhere with a ring (such as camera bags and backpacks).。Specifications:。Model : Neoprene Lens Pouch / Case (S M L XL)。Diameter x height。S(80mm x 100mm)。M(90mm x 130mm)。L(90mm x 180mm)。XL(90mm x 220mm)。Material: water-resistant neoprene。Color : black。Attention:。1. Size may be 1-4cm inaccuracy due to hand measurement and elastomeric material.。2. Please note that the usable height of the pouch is 2-3cm lower than the overall height because of the drawstring closure.。Package includes:。1 x Neoprene Lens Pouch / Case 。 。 。