1890年-2020年

Billingham Pola Stowaway Bag Black/Tan

: Billingham Pola Stowaway Bag - Black/Tan : Camera Cases : Electronics. Ideal for any occasion 。 Front flap with integral zipped pocket 。 Includes belt loops and detachable shoulder sling 。 A perfect trip or shoot companion 。 Available in black and tan colour 。 The pola stowaway bag is lightly padded. Includes belt loops and detachable shoulder sling. This Stowaways have a front flap with integral zipped pocket, which is ideal for storing small things like memory cards or train tickets. Lift the flap and you will find a useful, wide, leather bound pocket.They also have a slim, zippered side pocket which is almost full-height and full-width which is perfect for passports, tickets or any of the inevitable bits and pieces we all take with us when we are out on a shoot or a trip. Running across the top there is a double-puller zip which extends down both sides to give you unrestricted access to the main padded compartment. Just below the main zip on both sides there is a brass ‘D’ ring for the shoulder strap and below them, the ever-useful pen pocket. At the back, a wide unpadded slip pocket is ideal for manuals or maps, etc. 。 。 。

Billingham Pola Stowaway Bag Black//Tan