1890年-2020年

LILINSS Camera Backpack Mens Large Capacity Lightweight and Durable Professional SLR Backpack Shockproof Travel Photography Backpack

LILINSS Camera Backpack Men's Large Capacity Lightweight and Durable Professional SLR Backpack Shockproof Travel Photography Backpack,Yellow: Electronics. Buy LILINSS Camera Backpack Men's Large Capacity Lightweight and Durable Professional SLR Backpack Shockproof Travel Photography Backpack, Yellow: Camera Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: high quality canvas material, waterproof and durable; 。 The padded pluggable camera compartment features 3 detachable and adjustable Velcro straps. It can be constructed as a number of small partitions, each of which can accommodate a standard zoom lens. 。 The camera compartment pad pocket is shockproof and separates the camera body and lens from other items in the travel bag. 。 The camera backpack is versatile. If you need to, you can take off the inside of the mat as a casual backpack or travel bag, very spacious. 。 Keep your camera equipment safe and organized. It can put a 13.3-inch laptop in a dedicated pocket. 。 Material: high quality canvas material, waterproof and durable;。The camera compartment pad pocket is shockproof and separates the camera body and lens from other items in the travel bag.。The camera backpack is versatile. If you need to, you can take off the inside of the mat as a casual backpack or travel bag, very spacious.。The shoulder straps are fully adjustable, padded and comfortable. Waterproof and durable canvas material protects the camera from water. This bag is perfect for photography enthusiasts.。For the model:。Canon: 1DS 20D 20DA 300D 30D 350D 400D。450D 500D 50D 5D MARKII 5D MARK III 60D 600D。650D 7D 700D 1D MARK IIN 1D MARKIII 1DS MARKIII 1000D。Nikon: D60 D600 D70 D700D D7000 D7100 D70S。D80 D800 D90 D1 D100 D1H D1X。D200 D300 D300S D3000 D2H D2HS D3。D300 D3X D40 D400 D40X D50 D5000。Most other camera models。If you have any questions about this product, please feel free to contact us and we will resolve your issue within 12 hours. 。 。 。