1890年-2020年

ThinkTank Trifecta 8 Flip Case dos-milc 29 cm Length 14.5 cm -sac 45 cm, Black

: ThinkTank Trifecta 8 Flip Case dos-milc 29 cm Length 14.5 cm (-sac 45 cm, Black) : Electronics. Rain Cover with Pouch 。 Limited Lifetime Warranty 。 The Photo Trifecta 8 Mirrorless Backpack is specifically designed for your three workhorse lenses. Access your ultra-wide, mid-range, and/or telephoto zoom lenses quickly and easily. This versatile backpack gives you access to your mirrorless system plus an 8" tablet.The Trifecta 8 Mirrorless Backpack is specifically designed for your three workhorse lenses. Access your ultra-wide, mid-range, and/or telephoto zoom lenses quickly and easily. The Trifecta 8 gives you access to mirrorless system plus an 8" tablet. Perfect for any shooter on the move, the rear panel opening offers complete access to your gear when you need to work directly out of your bag. You can also configure it for photo and/or personal items. The slim silhouette is comfortable and appealing, and helps you easily navigate through crowds. With the Trifecta 8, enjoy quick access and be ready "before the moment."For superior water-resistance, all exterior fabric has a durable water-repellant (DWR) coating, plus the underside of the fabric has a polyurethane coating. It also has 600D twill, YKK RC fuse zippers, 420D high-density nylon, ultra-stretch mesh, nylon webbing, nylon air-mesh, 3-ply bonded nylon thread. In interior removable dividers, polyurethane backed liner and dividers, 210D silver-toned nylon, Super-Grip velex, hexa mesh, 2x polyurethane coated nylon 190T seam-sealed rain cover, 3-ply bonded nylon thread.Features: Dividers convert from right-handed to left-handed accessContoured design helps you navigate easily through crowdsAdditional top compartment fits lunch or other essentialsIncluded tripod attachment strap secures a tripod to the front panelStretchable front pocket for a water bottleRobust shoulder harness with adjustable sternum strap for all day comfortContoured back panel provides targeted cushioning as well as overall breathabilityTop compartment mesh pockets help to organize small itemsInternal organizer pockets give you quick access to filters, 。 。 。

ThinkTank Trifecta 8/ Flip Case dos-milc 29/ cm Length 14.5/ cm -sac 45/ cm, Black