1890年-2020年

: Handmade Genuine Real Leather Half Camera Case Bag Cover for Panasonic LX10 LX9 LX15 Green Bottom Opening Version : Electronics. This camera is made by real top layer cow leather from Columbia and designed by Allen Wang, the design is simple and vintage, use Metal sizing techniques make it very fit with the camera body. 。 Special design make you easy to remove the camera screen,you don't need to take off the half case when you connect data line. 。 Under base screw is made by 304 stainless steel and it can easy take off by coin. You don't need to remove the half case when you use tripod. 。 There is a opening on the bottom for battery and SD card, You don't need to take off the half case when you change battery and SD card. 。 Material:Green Genuine leather. 。 This camera case is made by real top layer cow leather from Columbia and designed by Allen Wang, the design is simple and vintage, use Metal sizing techniques make it very fit with the camera body. 。Inside lining use high lever velvet to protect camera body for scratch and coloration.。There is a opening on the bottom for battery and SD card, You don't need to take off the half case when you change battery and SD card.。 Under base screw is made by 304 stainless steel and it can easy take off by coin. You don't need to take off the half case when you use tripod.。Special design make you easy to move the camera screen,you don't need to take off the half case when you connect data line.。Content: 1 pc camera half case, not include camera and strap.。Material:real cow leather.。Color: Green.。 。 。 。