1890年-2020年

KMCMYBANG Camera Backpack Camera Backpack Waterproof Photography Bag Large Capacity Multifunctional Camera Backpack for Women and Men Camera Travel Bag Color : Khaki, Size : 28x42x16cm

KMCMYBANG Camera Backpack Camera Backpack Waterproof Photography Bag Large Capacity Multifunctional Camera Backpack for Women and Men Camera Travel Bag (Color : Khaki, Size : 28x42x16cm): Electronics. Buy KMCMYBANG Camera Backpack Camera Backpack Waterproof Photography Bag Large Capacity Multifunctional Camera Backpack for Women and Men Camera Travel Bag (Color : Khaki, Size : 28x42x16cm): Camera Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This camera backpack is a good partner for photographers and can also work as a transit bag during a long journey. 。 Security design: to ensure your equipment is safe and anti-theft, you can rest assured without putting down your luggage. It is sturdy, shock-absorbing and pressure-reducing to keep your equipment safe. 。 Material and size: The material is canvas and the size of the backpack is 28x42x16cm. 。 After-sales service: If you have any quality problems with the goods, please contact our customer service, we will solve it for you within 48 hours. 。 Enough space: The camera bag backpack provides enough storage space for all gear. Includes 1-2 cameras, 3-5 lenses, 1 flash and accessories. 。 It's not only the fashion and professional camera backpack, when take out the inner tank bag ,also can be used as fashion travel bag,All are the best, ideal for all photography enthusiasts.。This product is dustproof, waterproof, compression resistant, reinforced pins, thickened and low temperature resistant, you will be satisfied.。Packing list: camera backpack *1。 。 。 。