1890年-2020年

Color : Coffee Size:Large Durable GuiPing Waterproof DSLR Camera Bag for Nikon Canon Sony Panasonic etc Camera

GuiPing Waterproof DSLR Camera Bag for Nikon Canon Sony Panasonic etc Camera, Size:Large Durable (Color : Coffee): Electronics. Buy GuiPing Waterproof DSLR Camera Bag for Nikon Canon Sony Panasonic etc Camera, Size:Large Durable (Color : Coffee): Camera Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Waterproof DSLR Camera Bag for Nikon Canon SONY Panasonic etc Camera, Size:Large(Black) 。 Use:Camcorder,Point & Shoot Camera,DSLR Camera,Batteryx2,Lens,Mirrorless System Camera,Instant Camera,Battery,Flashe,Universal。Model Number:A55。Material:Nylon。Style:Handbags。Type:Camera Bags。Package:Yes。Color:Black/Blue/Coffee/Gray。External Demension:/(LxWxH): 25 x 14x 20cm。Internal Demension:/(LxWxH): 24 x 12 x 17cm。Type 01:DSLR Bag。Type 02:SLR bag。Type 03:Universal Camera Bag。Type 04:Camera Bag。Type 05:for Canon EOS Bag Cover Case。1. Product name: SLR camera bag。2. Size。- Small: 21x13x16cm, weighs 0.22kg。- Large size: 25x14x20cm, weight 0.26kg。3. Color: blue, Cof'fe'e, black, gray。4. Product features: there are two partitions inside the bag。5. Product details: slider design, atmospheric fashion。 。 。 。