1890年-2020年

Portable Solid Color Faux Leather Camera Case Shoulder Bag For Polaroid Mini 9-2#: Electronics. Have a good day!Welcome to buy 's product! Our shop has a comprehensive after-sales service to provide you with our most sincere enthusiasm. If you have any questions or need help, you can always send us an email and we will get back to you within 24 hours.Specifically designed for Polaroid Mini 9.Made of high quality faux leather material, dust-proof and durable.Great to make sure the camera doesn't get scratched or cracked.Item Name: Camera BagMaterial: Faux LeatherFeatures: Portable, Durable, Solid ColorLength: 13.8cm/5.43" (Approx.)Width: 6.5cm/2.56" (Approx.)Height: 14.5cm/5.71" (Approx.)Notes:Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.Package Includes:1 x Camera Bag (Camera Not Included) 。 。 。