1890年-2020年

Bottom Opening Version Protective Genuine Real Leather Half Camera Case Bag Cover with Tripod Design for FUJIFILM Fuji X Series X T10 Dark Brown

: Bottom Opening Version Protective Genuine Real Leather Half Camera Case Bag Cover with Tripod Design for FUJIFILM Fuji X Series X - T10 Dark Brown : Electronics. Tailored for FUJIFILM X Series X - T10, high quality, compact, lightweight and extremely durable material 。 Protect your camera from dust, scratches and damages 。 There is an opening on the bottom for battery/card; you don't need to take off the half case when you change battery and memory card 。 "Ever Ready" no need to take out the camera when taking photo, can be installed on the tripod 。 Material: Genuine Real leather 。 The protective real leather half camera case for FUJIFILM X Series X - T10 is here. A genuine leather premium case which fits your FUJIFILM X Series X - T10 perfectly. On the metal base of the case is a build in tripod mount allowing you to still use a tripod when the case is attached to your camera. It is perfect for travel and everyday use. 。 Package includes: - Half Case X 1。 Noted: Strap is not included. 。 。 。 。