1890年-2020年

Saalising Large-Capacity Mens SLR Camera Bag Double Shoulder Photography Canvas Bag Color : Khaki

Saalising Large-Capacity Men's SLR Camera Bag Double Shoulder Photography Canvas Bag (Color : Khaki): Electronics. Buy Saalising Large-Capacity Men's SLR Camera Bag Double Shoulder Photography Canvas Bag (Color : Khaki): Camera Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ♥VERSATILE - Multi-function removable padded dividers for a versatile layout to suit your individual needs. 。 ♥SECURE - All round padding for excellent protection and adjustable shoulder straps for maximum user comfort. 。 ♥COMPACT The material in the bag: polyester,Bag size: 30 x 17x42cm 。 How to carry: backpack,Finished: canvas,Heavy bags: 1.4 KG,Product style: retro casual bag,Bag structure: main bag (with inner bladder/rainproof cover) +3 front bag +2 side bag +1 internal zipper bag,use:camera bag,backpack,outdoor travel,luggage,mobile phone,MP3,pen,etc 。 ♥HANDY - Secure zip closure and water-resistant lining protects against spills and splashes,while durable nylon outer ensures protection from damage and the elements. 。 。The material in the bag: polyester。Bag size: 30 x 17x42cm。How to carry: backpack。Finished: canvas。Heavy bags: 1.4 KG。Product style: retro casual bag。Bag structure: main bag (with inner bladder/rainproof cover) +3 front bag +2 side bag +1 internal zipper bag。Cardiac packing:。1 x digital package。If you are not satisfied our products, please contact us before you leave negative feedback. We guarantee we will make every attempt to resolve the issue. Thank you. 。 。 。