1890年-2020年

X-A3 Case Brown BolinUS Handmade Genuine Real Leather Full Camera Case Bag Cover for Fuji Fujifilm X-A3 XA3 6-50/18-55mm lens Bottom Opening Version

: X-A3 Case, BolinUS Handmade Genuine Real Leather Full Camera Case Bag Cover for Fuji Fujifilm X-A3 XA3 6-50/18-55mm lens Bottom Opening Version -Brown : Electronics. This camera is made by real top layer oil leather from Columbia and designed by Allen Wang, the design is simple and vintage, use Metal sizing techniques make it very fit with the camera body. 。 It has a special design for Fujifilm X-A3 which makes it easy to turn over the Screen and it will totally not affect screen rotation.You don't need to take off the half case when you connect data lines and change memory card. 。 Under base screw is made by copper and it can easy take off by coin. You don't need to take off the half case when you use tripod. 。 There is a opening on the bottom for battery, You don't need to take off the half case when you change battery. 。 -This camera is made by real top layer oil leather from Columbia and designed by Allen Wang, the design is simple and vintage, use Metal sizing techniques make it very fit with the camera body.。 -Inside lining use high lever velvet to protect camera body for scratch and coloration.。 -There is a opening on the bottom for battery, You don't need to take off the half case when you change battery.。 -Under base screw is made by copper and it can easy take off by coin. You don't need to take off the half case when you use tripod.。 -It has a special design for Fujifilm X-A3 which makes it easy to turn over the Screen and it will totally not affect screen rotation.。 -You don't need to take off the half case when you connect data lines and change memory card.。 -Content: 1 pcs camera half case, 1 pcs camera full case,not include camera and strap.。 -Material:Genuine leather.。 。 。 。

X-A3 Case Brown BolinUS Handmade Genuine Real Leather Full Camera Case Bag Cover for Fuji Fujifilm X-A3 XA3 6-50//18-55mm lens Bottom Opening Version