1890年-2020年

: Genuine real COW leather case bag cover for Panasonic G5 G-5 camera half case brown color : Electronics. Mterial: 100% Real Cow leather . High quality ! 。 Compatiable with Panasonic G5 G-5 camera 。 Note: The shoulder Strap will not included, 。 Package Content:1pc Leather Bottom( base) Case 。 Color: Brown 。 Mterial: 100% Real Cow leather . High quality ! Color : brown, Note: The shoulder Strap will not included, Compatiable with Panasonic G5 G-5 camera Package Content: 1pc Leather Bottom( base) Case --packed in a beauty fabric bag, 。 。 。