1890年-2020年

Equipment Protective Case Engineering ABS Material Waterproof Hard Case Hard Case Safety Protection Box Accessories Multi-Function Storage Box Color : Black

: Hard Case Safety Protection Box Accessories Multi-Function Storage Box, Equipment Protective Case Engineering ABS Material Waterproof Hard Case (Color : Black) : Electronics. Silicone lining: Protect your valuables from external impact. 。 Lock: The safety box adopts patented lock, which is new and sturdy, easy to operate and self-opening. 。 Sealed and waterproof: Built-in sealing ring with excellent rebound sealing. 。 New automatic balancing valve: waterproof and breathable, can effectively balance the pressure difference between inside and outside, while keeping the inside of the box dry. 。 Features: High strength, high impact resistance, absolute sealing, moisture proof, pressure proof, dustproof and waterproof. 。 Internal size: 260*200*143mm。Internal dimensions: 280*246*156mm。Product accessories: button, lining。Product material: ABS。Product net weight: 1.2KG。Waterproof rating: IP67。Impact rating: IK08。Working range: -25°C~ to 90°C。Maximum buoyancy: 5.4KG。Application areas: outdoor photography, field inspection, precision instrument storage, scientific detection, etc. 。 。 。