1890年-2020年

Color : Silver Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage with Insurance Frame for GoPro Hero /7 Black /6/5 Durable 2018

: Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage with Insurance Frame for GoPro Hero(2018) /7 Black /6/5 Durable (Color : Silver) : Electronics. CNC Metal injection molded, stable deformation, for aerial photography, you will not worry about the impact of the wind. 。 Prevent camera from crash caused by overheating. A fixed seat, easy to install. 。 1/4 inch screw hole, compatible with any tripod. 。 Unique design, the lens flame obviously protruding to protect camera lens. 。 The camera and Self-stick are not included. 。 1. CNC Metal injection molded, stable deformation, for aerial photography, you will not worry about the impact of the wind.。2. Prevent camera from crash caused by overheating.。3. A fixed seat, easy to install.。4. 1/4 inch screw hole, compatible with any tripod. 。5. Unique design, the lens flame obviously protruding to protect camera lens.。6. The camera and Self-stick are not included.。 。 。 。

Color : Silver Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage with Insurance Frame for GoPro Hero //7 Black //6//5 Durable 2018