1890年-2020年

Black Portabrace PC-2B Tall Production Case

: Portabrace PC-2B Tall Production Case (Black) : Camcorder Cases : Electronics. Customizable solution 。 Durable, 1000-denier Cordura 。 Engineered for professionals 。 Lightweight 。 Superior performance through simplicity of design 。 The Porta-Brace® Large SIZE PRODUCTION CASES lets you organize a load of accessories in one efficient, easy to carry protective package. Your fragile equipment is thoroughly protected. The Production Case gives you the security, durability and quick access of a hard case, with much less weight and greater convenience. Production Cases feature: a roomy interior with easily adjusted partitions for securing a variety of equipment, an abundance of sturdy color-coded pockets of various sizes and shapes, and a nonslip shoulder strap for comfortable and secure carrying. 。 。 。