1890年-2020年

Navitech Purple Digital Camera Case Bag Compatible with The Panasonic Lumix DMC-Tz80Eb: Electronics. Shock absorbing case, water resistant, scratch free. 。 Shoulder strap included 。 Official Navitech brand and packaging 。 DIMENSIONS: 14cm x 8cm x 4cm 。 This practical case is perfect for small and medium sized compact cameras. The main compartment has a dual zip opening and three accessory compartments to store small objects such as memory cards, cables or spare batteries. The camera bag also has a padded interior and exterior which provides great protection for your camera throughout the day 。 。 。