1890年-2020年

Stress Relief Actors Performers A Portable Warm-Up Room. BELTBOX: Vocal Dampener for Singers

BELTBOX: Vocal Dampener for Singers, Actors, Performers, Stress Relief. A Portable Warm-Up Room.: Musical Instruments. Buy BELTBOX: Vocal Dampener for Singers, Actors, Performers, Stress Relief. A Portable Warm-Up Room.: Acoustical Treatments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Take The Warm-Up Room With You! 。 Reduces User Sound By Up To 30 dB. 。 Includes Removable Strap For Hands-Free Use. 。 Product Is Waterproof For Easy Cleaning And Use In The Shower. 。 Includes Cloth Carrying Bag. 。 This portable vocal dampening device allows performers to warm-up to full voice without disturbing those around them. can quiet a performer up to 30 decibels while still being able to hear their intonation. The included hands-free strap allows the user to practice choreography or an instrument. is water-proof for easy cleaning and use in the shower! Includes cotton carrying bag. Recommended for ages 13+. ASIN: B01FRK4MLA 。 。 。