1890年-2020年

Color : A1 Camera Belt Accessory Camera Neck Shoulder Strap Belt for DSLR/SLR/Digital Camera Durable

: Camera Belt Accessory Camera Neck Shoulder Strap Belt for DSLR/SLR/Digital Camera Durable (Color : A1) : Electronics. High-quality pure fashion print cotton webbing, matched soft back material and high-tensile plastic fasteners to ensure a great fashionale camera neck shoulder strap 。 The universal interfaces and quick connect system are compatible with various DSLR / SLR / Digital Camera (DC) . 。 The adjustable length makes the camera strap applicable to most camera users. 。 The personalized and eye-pleasing design will highlight your camera and your travel 。 High-quality pure fashion print cotton webbing, matched soft back material and high-tensile plastic fasteners to ensure a great fashionale camera neck shoulder strap。The universal interfaces and quick connect system are compatible with various DSLR / SLR / Digital Camera (DC) .。The adjustable length makes the camera strap applicable to most camera users.。The personalized and eye-pleasing design will highlight your camera and your travel。Color: Flower Floral Black。The adhesives used are safe and pollution-free.。Interfaces: universal type / quick connect system。Materials: nylon, cotton canvas fabric。Total Length: 139cm。Length: adjustable, 73cm in Cotton Canvas Part and 33cm / side in Nylon Webbing Part。Width: 37mm。Thickness: 3.5mm。Instructions:。Matched with whatever type of camera, it will quickly catch the eyes.。The universal interfaces are compatible with cameras made by different manufacturers.。Package Contents:。1 x Camera shoulder strap。Note: Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. 。 。 。

Color : A1 Camera Belt Accessory Camera Neck Shoulder Strap Belt for DSLR//SLR//Digital Camera Durable