1890年-2020年

Shure EAC-IFB Coiled IFB Earphone Cable with Clip for Intercom Applications: Musical Instruments. Buy Shure EAC-IFB Coiled IFB Earphone Cable with Clip for Intercom Applications: Headphones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes EAC-IFB cable only, Shure Sound Isolating earphones purchased separately 。 Single-sided mono 1/8” (3.5 mm)-to-MMCX cable for Sound Isolating earphones in any intercom application, especially with Shure PSM Personal Monitoring Systems 。 Discreet, low-profile appearance is ideal for on-camera talent and production crew 。 Compatible with Sound Isolating earphones for secure fit and exceptional isolation in loud environments 。 46” cable length with coiled section provides tug-free comfort for interviews or in demanding productions 。 Clothing clip keeps cable secure and allows precise placement 。 The EAC-IFB accessory cable from permits the integration of low-profile sound isolating earphones into intercom applications. The clear, durable cable is ideal for on camera use and is designed for secure, discreet placement with comfort and range of motion built in. 。 。 。