1890年-2020年

DURAGADGET Black Double Security Strap Compatible with Olympus SLR Cameras

DURAGADGET Black Double Security Strap - Compatible with Olympus SLR Cameras: Electronics. Buy DURAGADGET Black Double Security Strap - Compatible with Olympus SLR Cameras: Binocular, Camera & Camcorder Straps - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Our adjustable double strap allows you to tighten or loosen it as you wish 。 The padding makes it more comfortable and prevents it from digging in 。 Having double the straps makes for double the protection when it comes to your expensive camera 。 It is lightweight so it doesn't matter if you are wearing it under or over jackets, it will still fit snug and feel comfortable 。 Please note; Any additional devices shown are for display purposes ONLY and are NOT included in this purchase. 。 Struggle to find a strap for your camera that you find comfortable?。Looking for a little more support than a single neck strap?。We have the solution to these problems. Introducing 's double security strap. Handy for those photographers who feel they need a bit more stability when carrying their expensive equipment.。Our black padded strap takes the strain off your body from your camera and will allow you to feel safe and secure when you are out and about using your camera.。It can be discreetly worn under or over clothes, and has adjustable straps to make this even easier for you.。We also offer a 2 year guarantee. 。 。 。