1890年-2020年

Selected RF SFP 1000Base-LX/LH SM Fiber By Cisco Refurbished Equip.: Computers & Accessories. Buy Selected RF SFP 1000Base-LX/LH SM Fiber By Cisco Refurbished Equip.: Network Transceivers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The Cisco industry-standard Small Form-factor Pluggable (SFP) Gigabit Interface Converter is a hot-swappable input/output device that plugs into a Gigabit Ethernet port or slot, linking the port with 。 The industry-standard Small Form-factor Pluggable (SFP) Gigabit Interface Converter is a hot-swappable input/output device that plugs into a Gigabit Ethernet port or slot, linking the port with the network. SFPs can be used and interchanged on a wide variety of products and can be intermixed in combinations of 1000BASE-SX, 1000BASE-LX/LH, or 1000BASE-ZX on a port-by-port basis. 。 。 。

Selected RF SFP 1000Base-LX//LH SM Fiber By Cisco Refurbished Equip.