1890年-2020年

7 in 1 USB C Adapter with 4K HDMI Port,2 USB 3.0 Ports Chromebook Pixel and More USBC Charging Port for MacBook Pro Space Grey RJ45 Ethernet Port Goglor USB C Hub

Goglor USB C Hub, 7 in 1 USB C Adapter with 4K HDMI Port,2 USB 3.0 Ports, RJ45 Ethernet Port, USBC Charging Port for MacBook Pro, Chromebook Pixel and More(Space Grey): Computers & Accessories. Buy Goglor USB C Hub, 7 in 1 USB C Adapter with 4K HDMI Port, 2 USB 3.0 Ports, RJ45 Ethernet Port, USBC Charging Port for MacBook Pro, Chromebook Pixel and More(Space Grey): Hubs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 7 IN 1 DESIGN: This USB C adapter features a 4K HDMI video output port, USB-C charging port, 3 x USB 3.0 ports, a SD/TF Card Reader. With one adapter, you can enjoy multi-ports at the same time. 。 PLUG AND PLAY: No need to install other drivers or software, plug and play is more convenient to use. 。 4K HDMI Adapter: With the HDMI port, it's easy to connect a mini displayport compatible computer to HDTV, monitor or projector. Just one minute, you can enjoy bigger screen. 。 HIGH SPEED & STABLE TRANSMISSION: High speed up to 10Gb/s. Support to read data at the same time via SD andTF card reader slots, which only takes few seconds to complete. Whether it connect to a projector or monitor, it can provide stable transfer signal, avoiding flashing or instable display. 。 WIDE COMPATIBILITY: Compatible with MacBook, HUAWEI Mate Book etc, any devives with USB-C port. 。 。Features: 。--- Type-c multi-function expansion, notebook; connection is not single.。.。--- PD charging, data transmission, card reader, etc.。--- Featuring three USB ports, can link U disk, mouse, SD card, DF card, etc.。--- Supports the maximum bandwidth of 10Gbps, transfer data and stream movies from your external storage devices, and no drivers are required.。--- Dual Type-c to HDMI 7-in-1 Adapter, same screen mode, link TV, support 2840*2160 resolution.。--- Plug and play, no need to install drivers.。Specifications: 。Material: Titanium Alloy。Color: Gray。Product Size: 12 x 2.8cm。Weight: 150g。Package includes: USB C Hub Adapter x 1 。 。 。 。