1890年-2020年

Color : Silver LTOnlineStore 6 in 1 Type C USB 3.0 Hubs Type-C to USB3.0 SD TF Card PD Charging Converter for Laptop

LTOnlineStore 6 in 1 Type C USB 3.0 Hubs Type-C to USB3.0 SD TF Card PD Charging Converter for Laptop (Color : Silver): Computers & Accessories. Buy LTOnlineStore 6 in 1 Type C USB 3.0 Hubs Type-C to USB3.0 SD TF Card PD Charging Converter for Laptop (Color : Silver): Hubs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Compatible system: Win7/8/10, for MacOS 9 X/10 (no want to drive) 。 6 in 1 Type C USB 3.0 Hubs Type-C to 2xUSB3.0 RJ45 SD TF Card PD Charging Port Adapter Cable Converter for Laptop 。 New 6 in 1 Type C USB 3.0 Hubs Type-C to 2xUSB3.0 RJ45 SD TF Card PD Charging Port Adapter Cable Converter for Laptop 。 Pure copper core wire is made of high calibre PVC material, which is easy to bend, wear resistant and transmit signal well. 。 Please allow 1-3mm differs due to manual measurement. 。 6 in 1 Type C Hub Type-C to 2xUSB3.0 RJ45 SD TF Card PD Charging Port Adapter Cable Converter for Macbook Computer。Feature:。Made of aluminum alloy shell, all-metal fuselage has strong resistance, while bringing stiff heat dissipation, suitable for long-term uninterrupted work;。A network wire RJ45 standard interface, two USB 3.0 high-speed interface and for SD card and TF card interface, muscular functions can be connected to wired network, mouse, keyboard, U disk, mobile hard disk USB devices;。The cable network can be attached to the RJ45 network interface by 1000 meters.。Specification:。RJ45:1000Mbps。Card reader: support SD card, TF card。Corporeal: aluminum alloy。Color: flatware, gray。Note:。Due to the different display and different light, the picture may not show the actual colour of the item. Thanks for your understanding. 。 。 。