1890年-2020年

WUSHIYU USB Hub 7-Port Aluminum Multi Port Portable Splitter Data Hub USB 3.0 Extension Splitter Hub Powered with  LED Status Indicators Light Portable Extension Data Hub: Computers & Accessories. Buy WUSHIYU USB Hub 7-Port Aluminum Multi Port Portable Splitter Data Hub USB 3.0 Extension Splitter Hub Powered with  LED Status Indicators Light Portable Extension Data Hub: Hubs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Convenient to carry-Lightweight design, small size and very high quality, very portable, very suitable for conferences, lectures and other important occasions. 。 Compact & lightweight: tucks easily into the pocket of your laptop bag or can be stored neatly on your desk, this hub is ideal for home, office, or anywhere you go. 。 This USB 3.0 hub can instantly expand 1 USB 3.0 port to 7 external USB 3.0 data ports for keyboard, mouse, printer, hard drivers and more USB devices, syncing data at blazing speeds up to 5Gbps in no time. 。 USB3.0 expansion scheme is adopted, and the transmission rate can reach 5Gbps to achieve large-capacity data transmissionGreatly reduce your time cost. 。 Extra Tough: High-quality aluminum alloy case for better heat dissipation,precision-designed for heat resistance and incredible durability. 。 It perfectly matches your laptop and saves desktop space. Plus, it's easy to carry, whether you're working from home or on the road.。The product is equipped with 5V2A power adapter, high specification safe power supply, easy to work at full load, built-in current protection setting, can effectively protect the connected device and HUB Itself, enhance durability and reliability, safety and stability. playing late at night When the intimate quiet company.。Shell material: Aluminum alloy。Color: Silver white。Product Size: 160x27x.5mm。Package contents。 Hub × 1。DC adapter × 1。Note: Due to manual measurement, an error of 1-CM may occur, which is normal. Please refer to the actual product!。After-sales service:。If you have questions about our projects or services, please contact us before leaving negative feedback and we will contact you within 2 hours.。

WUSHIYU USB Hub 7-Port Aluminum Multi Port Portable Splitter Data Hub USB 3.0 Extension Splitter Hub Powered with/  LED Status Indicators Light Portable Extension Data Hub