1890年-2020年

2 USB 3.0 Ports gold Smartloong 6-in-1 USB C Adapter with RJ45 1Gbps Ethernet USB C Hub Adapter Power delivery SD/TF/MicroSD Card Reader for MacBook and USB C Laptops

USB C Hub Adapter, Smartloong 6-in-1 USB C Adapter with RJ45 1Gbps Ethernet, 2 USB 3.0 Ports, Power delivery, SD/TF/MicroSD Card Reader for MacBook and USB C Laptops(gold): Computers & Accessories. USB C Hub Adapter, Smartloong 6-in-1 USB C Adapter with RJ45 1Gbps Ethernet, 2 USB 3.0 Ports, Power delivery, SD/TF/MicroSD Card Reader for MacBook and USB C Laptops(gold): Computers & Accessories. 6-in-1 USB-C Hub: USB-C Ethernet cable adds network connectivity to a computer with USB Type-C port, a Gigabit Ethernet port (RJ-45 port), 2 USB 3.0 ports, , and a SD and TF card slot, power deliver charging. 。 High Transfer Rate - This USB-C Hub supports the maximum bandwidth of 1000MB 5Gbps, transfer data and stream movies from your external storage devices. 1000Mbps wired Ethernet, enjoy 1000Mbps suffering internet speed. 。 No driver requirement, USB C Hub do not require any software, drivers or complicated installation process, easily expand and support 2 ports USB 3.0 interfaces work at a time for Desktop/ Notebook/Ultrabook. 。 Used as SD/TF Card Reader:SD and TF card slots work with SDHC, SDXC, micro SDHC, and micro SDXC cards. 。 One 6-Port Portable Data Hub with USB-C cable, 12 months warranty from the date of purchase. 。 6 in 1 Multi-function: USB C Hub expand the Type-C port for MacBook/MacBook Pro, Chrome book Pixel and More Devices.。 USB-C Input: Enables reversible plugging and provides total compatibility with the newest computers and devices.。 Specification: Cable length: 143mm。 Input interface: USB 3.1 Type-c。 Out Interface: RJ45 1000MB/2 usb3.0/Micro card reader/Power deliver charging。 Input Voltage: 5-20V, Reverse charge。 Input current: 2A(Max.)。 Output voltage: 5V。 Output current: 2A。 Data Transmission: 5Gbps。 Operating system: Support Mac/OS windows/Linux/Android 。 。 。

2 USB 3.0 Ports gold Smartloong 6-in-1 USB C Adapter with RJ45 1Gbps Ethernet USB C Hub Adapter Power delivery SD//TF//MicroSD Card Reader for MacBook and USB C Laptops