1890年-2020年

Line Length 0.26 Meters Beautiful Jiansheng Hub Color : Gray with Switch USB Splitter 3.0 with Power Interface 3.0 High Speed 4-Port HUB Expansion

Jiansheng Hub, USB Splitter 3.0, with Switch, with Power Interface 3.0 High Speed 4-Port HUB Expansion, Line Length 0.26 Meters Beautiful (Color : Gray): Computers & Accessories. Buy Jiansheng Hub, USB Splitter 3.0, with Switch, with Power Interface 3.0 High Speed 4-Port HUB Expansion, Line Length 0.26 Meters Beautiful (Color : Gray): Hubs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1, USB3.0 hub, four ports with independent switches, more connected devices, high-speed transmission, so that the excuse is no longer single. 。 2, aluminum alloy material, wear-resistant anti-oxidation, efficient heat dissipation, signal transmission is more stable. 。 3, the product is small and exquisite, easy to carry, making it easier for you to travel. 。 4, the interface independent switch design, the partition control, can avoid the trouble of repeated plugging and unplugging, the blue indicator lights up when power is supplied. 。 5. If you have any questions, please contact us as soon as possible. 。 Commodity origin: Mainland China。Uses: notebook。Category: Hub / Hub。Beautiful。 。 。 。