1890年-2020年

JSER USB 3.1 Type-C USB-C & USB 3.0 Combo 4 Port Hub for Laptop & Computer Support Windows 8 MacOS: Computers & Accessories. JSER USB 3.1 Type-C USB-C & USB 3.0 Combo 4 Port Hub for Laptop & Computer Support Windows 8 MacOS: Computers & Accessories. 1.LED indicator for power status;2.Multiple USB 3.1 interface support plug and play.hot swap, easy to use and carry. 。 USB 3.1 Type-C USB-C and USB 3.0 Combo 4 Port Hub;For Laptop and Computer Support Windows 8 MacOS 。 3.Support over current and unstant current protection.;4.Support USB 3.1/3.0 super speed (5Gbps) transmission, downward compatible USB2.0 。 5.Driver free, support windows XP, windows 7, 8 and Mac OS,Linux. 6.independent supply provides power supply to connect devices. 。 7.The power supply is not included. 8.Attached one type-C female to USB2.0-A Male Adapter and it can use for standard usb port computer/laptop. 。 。1. LED indicator for power status 。2. Multiple USB 3.1 interface support plug and play. hot swap, easy to use and carry. 。3. Support over current and unstant current protection. 。4. Support USB 3.1/3.0 super speed (5Gbps) transmission, downward compatible USB2.0 。5. Driver free, support windows XP, windows 7, 8 and Mac OS,Linux. 。6. independent supply provides power supply to connect devices. 。7. The power supply is not included. 。8. Attached one type-C female to USB2.0-A Male Adapter and it can use for standard usb port computer/laptop. 。 。 。

JSER USB 3.1 Type-C USB-C /& USB 3.0 Combo 4 Port Hub for Laptop /& Computer Support Windows 8 MacOS