1890年-2020年

High-Speed 4-Port HUB Multi-Interface Docking Station Docking Converter Color : Black Youshangshipin Hub USB3.0 Splitter Scratchproof USB Splitter

Youshangshipin Hub, USB Splitter, High-Speed 4-Port HUB Multi-Interface Docking Station Docking Converter, USB3.0 Splitter Scratchproof (Color : Black): Computers & Accessories. Youshangshipin Hub, USB Splitter, High-Speed 4-Port HUB Multi-Interface Docking Station Docking Converter, USB3.0 Splitter Scratchproof (Color : Black): Computers & Accessories. 1, selected environmental protection ABS material bright black matte texture, stylish appearance, lightweight and portable, feel comfortable. 。 2, high-speed USB3.0 interface, stable transmission, improve work efficiency. 。 3, can provide 5V power adapter power supply, easily drive large-capacity mobile hard disk to identify mobile phone / tablet power supply. 。 4, free to link laptop / desktop USB expansion, easy to plug and drop simple and portable. 。 5, if you have any questions, please hurry and contact us. 。 Product Name: USB Splitter High-speed 4-port HUB Multi-interface docking station docking converter Converter One-to-four-bus extension cable USB3.0 splitter。Category: Adapter。Scratchproof。 。 。 。