1890年-2020年

UMei Type C Hub 2 in1 2 Port Charger Hub Adapter for Smart Phone Computer Splitter USB C Hub

USB C Hub, UMei Type C Hub 2 in1 2 Port Charger Hub Adapter for Smart Phone Computer Splitter: Computers & Accessories. USB C Hub, UMei Type C Hub 2 in1 2 Port Charger Hub Adapter for Smart Phone Computer Splitter: Computers & Accessories. ★USB 3.0 2-Port HUB and USB charger. 。 ★Work with a mouse, U disk, flash drive and more multiple USB-A peripherals, backward compatible with USB 2.0. Not For Apple USB SuperDrive 。 ★Can be charging at the same time for two device 。 ★Charger Hub for Type-C Smart Phone/Computer 。 ★Most friendly customer service. 12 months’ warranty support. Please contact us to get an extra 18 months' warranty. 。 。 Feature:。 100% brand new and high quality.。 Work with a mouse, U disk, flash drive and more multiple USB-A peripherals, backward compatible with USB 2.0. Not For Apple USB SuperDrive。 Quantity: 1。 Material: Plastic。 Color: white。 USB 3.0 2-Port HUB and USB charger.。 Can be charging at the same time for two device。 Input Voltage: 5V。 Output Voltage: 5V.。 Charger Hub for Type-C Smart Phone/Computer。 Package Include:。 1PC Type-C HUB 。 。 6-in-1 Type C Hub USB C Adapter USB-C Docking Station 3 USB 3.0 Ports USB C Hub HDMI Adapter Type C Hub ipad USB type C Hub Adapter HDMI Type C Hub with Wireless Charger 4X High-Speed 3.0 USB Ports 6-in-1 Aluminum Docking Station。 。 。 。