1890年-2020年

Georgia Bulldogs Flash Tag USB Drive 16GB: Computers & Accessories. Buy Georgia Bulldogs Flash Tag USB Drive 16GB: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive 。 Capless USB with slide function 。 Compatible with PC, Mac, and Linux 。 Fully compatible with USB 2.0 and 1.1 。 No driver needed for most operating systems 。 University of Georgia Bulldogs Flash Tag USB Drive is the best way for students and fans to combine school spirit while meeting storage needs. Flashcot knows how important it is to store your files safely yet be able to take it with you wherever you go. Simply slide down the button on the side to use this compact USB and you’re ready to access and store all your files.。