1890年-2020年

Uduph Flash Memory Card Heart-Shaped USB Flash Drive Diamond Heart USB Flash Drive USB 2.0 Crystal Pendant USB Flash Drive: Computers & Accessories. Uduph Flash Memory Card Heart-Shaped USB Flash Drive Diamond Heart USB Flash Drive USB 2.0 Crystal Pendant USB Flash Drive: Computers & Accessories. Designed for everyday storage, Small in size, big on storage 。 Compact design fits in your pocket 。 For fast file transfers 。 Big storage capacity in a small, portable package 。 Simple drag-and-drop access on your computer or mobile device 。 Data transfer rate: 8000 (MB / s) 。Maximum reading speed: 18 (MB / s) 。Maximum write speed: 8 (MB / s) 。Interface: USB 2.0 。Shell material: metal 。Write protection switch: support 。Indicator light: none 。Features: Creative U disk 。Weight: 25 (g) 。Capacity: 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 2GB, 1GB 。 。 。