1890年-2020年

Data Storage Comouter & Networking 4GB USB 2.0 High-Speed Interface Metal Waterproof Flash Disk Color : Silver Black

Comouter & Networking 4GB USB 2.0 High-Speed Interface Metal Waterproof Flash Disk(Black) Data Storage (Color : Silver): Computers & Accessories. Comouter & Networking 4GB USB 2.0 High-Speed Interface Metal Waterproof Flash Disk(Black) Data Storage (Color : Silver): Computers & Accessories. Data Storage 。 USB Flash Drives 。 Keep the stability of data 。 Fast data transfer 。 4GB USB 2.0 High-speed Interface Metal Waterproof Flash Disk(Black) 。 Keep the stability of data。Fast data transfer。1. Using A+ grade New chip, data storage is more stable and fast.。2. USB3.0 interface, full capacity segment stable minimum write 15 megabytes / read 60 megabytes (also compatible with USB2.0 interface).。3. All-zinc alloy casing allows the U disk to be protected against multiple splashes, dust, pressure and high temperature.。4. Rotating design, easy to use, protect the interface.。5. Small size and easy to carry.。 。 。 。

Data Storage Comouter /& Networking 4GB USB 2.0 High-Speed Interface Metal Waterproof Flash Disk Color : Silver Black