1890年-2020年

16GB USB Flash Drive 5 Pack Red-Yellow-Pink-Orange-Green USB Drive 16GB 5 PCS Memory Stick JBOS Swivel Thumb Drives Gig Stick USB2.0 Pen Drive for Fold Digital Date Storage Jump Drive

16GB USB Flash Drive 5 Pack, USB Drive 16GB 5 PCS Memory Stick JBOS Swivel Thumb Drives Gig Stick USB2.0 Pen Drive for Fold Digital Date Storage Jump Drive (Red-Yellow-Pink-Orange-Green): Computers & Accessories. 16GB USB Flash Drive 5 Pack, USB Drive 16GB 5 PCS Memory Stick JBOS Swivel Thumb Drives Gig Stick USB2.0 Pen Drive for Fold Digital Date Storage Jump Drive (Red-Yellow-Pink-Orange-Green): Computers & Accessories. ⚡ SPECFCATIONS: Capacity - 16GB / Interface - USB2.0 / Compatibility - Compatible with USB 2.0 and below Supports Windows 7 / 8 / 10 / Vista / XP / 2000 / ME / NT Linux and Mac OS. 。 ⚡ EXQUISITE & CONVENITN DESIGN: Swivel design ensures the convenience and good lookingand while the metal cover provies the USB stick with protection from shocking. 。 ⚡ MULTIFUNCTION & WIDE COMPATIBILITY: Suitable for digital data storing, transferring and sharing, Apply to data storage of music, photos, movies, designs, manuals, programmes, handouts etc. 。 ⚡ FAST & EASY TO USE: USB2.0 ensures high read/write speed. Plug and play, no require for installing a driver. Small and light,easy to carry. 。 ⚡ RELIABILITY & WARRANTY: Multi-test before shipping of every stick. Besides JBOS provides a 2 years warranty for all our customers. Our professional customer support team will also give you considerate service and answer all you questions. So please contact us by email once you have any questions with the product. 。