1890年-2020年

USB 3.0 Lightning Flash Drive External Storage Compatible to iPhone Mac and Computers QKa Memory Stick for iPhone iPad iPod

QKa Memory Stick for iPhone iPad, USB 3.0 Lightning Flash Drive External Storage Compatible to iPhone, iPod, Mac and Computers: Computers & Accessories. Buy QKa Memory Stick for iPhone iPad, USB 3.0 Lightning Flash Drive External Storage Compatible to iPhone, iPod, Mac and Computers: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✔ USB 3.0 adaptor: 40 MB/s reading and 30 MB/s writing speed in USB end. Makes files transmission much easier on the go. 。 ✔3-in-1 Connector: lightening connector for iOS device (iPhone / iPad / iPod); Micro USB connector for Android phone with OTG function; USB connector for PC&MAC. 。 ✔Free App in App Store, easy to use: Download "Y-disk" in APP store. For best connection, please remove your phone case when using this flash drive.Android phone does not require an app, you can use it when you plug in your phone. 。 ✔Free up space on your iPhone by backing up all your photos, videos, music and files to the high capacity . No need to pay for recurring online Cloud storage subscription. Safe and Secure. 。 ✔External memory expansion, light and portable: Transfer, manage, edit, and preview files directly on the iOS-device, no need for lengthy synchronization,supports all kinds of format of documents to read and direct file opertion. 。 3-in-1 USB Flash Drive。Descriptions:。-Document viewer for all major file formats。-Manage all your data directly on the Device(Create,copy,move,delete,rename,open in)。-Secured file encryption for private files。-Playback the videos/music directly from external memory Stick。-Backup and restore your contact list。-Expand memory, makes the device run more smoothly。-Securely store and share digital contents such as movies, pictures, and music from your iPhone。Interfaces:。- Lightning Connector (iPhones, iPads)。- Micro USB Connector (Android Series)。- USB 3.0 (Computers)。USER MANUAL:。①Plug this iPhone USB flash drive into your device。②Search "Y-disk"on the App store, or scan the App QR code on the bottom of package cover and download the app。③When the iPhone USB flash drive is connected, you could click the iPhone image on the detail page of app to select the photos videos and then copy it。NOTE: Please feel free to contact us if there's any problem.。