1890年-2020年

Chromebook Pixel,Black,128G Lee Lam Flash Drive 3 0 USB Flash Drive Keychain Thumb Drive High Speed Dual Memory Stick Jump Drive for Smartphone MacBook Tablet

Lee Lam Flash Drive 3 0 USB Flash Drive Keychain Thumb Drive High Speed Dual Memory Stick Jump Drive for Smartphone, MacBook, Tablet, Chromebook Pixel,Black,128G: Computers & Accessories. Buy Lee Lam Flash Drive 3 0 USB Flash Drive Keychain Thumb Drive High Speed Dual Memory Stick Jump Drive for Smartphone, MacBook, Tablet, Chromebook Pixel, Black, 128G: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [Plug and Play]: No need to install software. It is compatible for plug and play, stores and transfers your files at high speeds. 。 [Waterproof]: This thumb drive can protect your data safely even though the water enters USB flash drive. Waterproofing is helpful for people who often need to use the drive to be exposed to the weather a lot. 。 [High Compatibility]: Compatible with Apple MacBook Pro, I Mac, MacBook Air, iMac Pro, HUAWEI MateBook, Microsoft go(PC) MCZ-0009, PC, notebook, tablet, TV, audio, car player, Android smartphone and other devices that have USB A or USB type C port. 。 [Dual Connectors of USB 3.0 & USB C]: It features USB-3.0 and USB C connectors, giving it great versatility. It reach data read speeds of up to 48(MB/s). Provide reliable and secure storage for your files, videos, music, photos. 。 [Quality Assurance] We rely on the quality and materials of the products, but if you have any questions about the products, please contact us, we will reply you within 24 hours 。 Data transfer rate: 4800 (MB / s)。Maximum reading speed: 48 (MB / s)。Maximum write speed: 20 (MB/s)。Interface : USB 3.0。Shell material: metal。Write protection switch : support。Features : Necklace。Product size : 12mm.32mm。Weight: 9 (g)。Memory capacity: 32GB。Color: black, silver gray。Capacity: 16G, 32G, 64G, 128G 。 。 。