1890年-2020年

8GB 2.0 USB Flash Drive-Black Inc George Mason University LXG

LXG, Inc. George Mason University -8GB 2.0 USB Flash Drive-Black: Computers & Accessories. Buy LXG, Inc. George Mason University -8GB 2.0 USB Flash Drive-Black: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. White Gift Box Included 。 Product Size: 2.25" Tall 。 8GB 2.0 Flash Drive 。 Laser Engraved 。 Official Licensed Collegiate Logo 。 Our George Mason University 8GB 2.0 USB Flash Drive is the perfect practical gift for any student or alumni. The engraved metal swivel cover provides a loop for attaching to any key chain and protection from dust and particles. Our 2.0 flash drive allows you to take your digital files with you on the go while supporting your favorite team! 。 。 。