1890年-2020年

SD Memory Cards Cable Organizer Electronic Accessories Travel Bag Flamingo USB Flash Drive Case Bag Wallet

Electronic Accessories Travel Bag Flamingo USB Flash Drive Case Bag Wallet, SD Memory Cards Cable Organizer: Computers & Accessories. Buy Electronic Accessories Travel Bag Flamingo USB Flash Drive Case Bag Wallet, SD Memory Cards Cable Organizer: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Water Resistant: Made of Oxford Cloth, waterproof, odorless, durable, lightweight and soft, protect your electronics accessories. 。 Nice Shape: Measure size(L*W*H) with 22.7*18*3.7cm, weight with 180g, easily fit into any backpack, handbags or suitcase. 。 Professional Design: 9 segments with elasticized sections, 6 easy access mesh pockets, 1 zipper mesh pocket can fit a 2.5" portable hard drive and 1 special SD card pouch to prevent your small SD card missing. 。 Portable Organizer Bag: Great organizer for electronic cords and gadgets, have a place to store and protect all your computer parts and pieces, make cables easier to find. 。 Multi-function: Not only served as an electronics accessories bag, but also a medicine/cosmetic carrying bag, office or home storing cases, even can serve as a travel checklist to prevent you from missing things. 。 Make Your Life Simple:。 -The bag fits 2.5" external hard drive, cables, headphones, adapters, chargers, flash disks, batteries, pen and all small gagets with different sizes.。 -Humanized design, distinctive layout, everything has it own position, even filling the organizer up it can close easily.。 -Enjoy your trip with the electronics accessories bag, it makes the most efficient use of packing space inside your suitcase or bag.。 Warm Remind:。 -With the difference in the measurement method, please allow 1-3cm in size deviation.。 -Due to take in light and the monitor, the actual color of the bag may have a slight difference.。 -Package content a bag, not included the things in the bag. 。 。 。