1890年-2020年

32GB, 3 Pack Metal YC 3.0 USB Metal Thin Key Flash Memory Stick Pen Drive

YC 3.0 USB Metal Thin Key Flash Memory Stick Pen Drive (32GB, 3 Pack Metal): Computers & Accessories. YC 3.0 USB Metal Thin Key Flash Memory Stick Pen Drive (32GB, 3 Pack Metal): Computers & Accessories. 【Large Storage Capacity】: USB flash drives, while actual available as some of the capacity is used for formatting and other functions. 。 【Friend Design】: USB drive, capless with a big ring allows you to hand it in keychain or backpack. 。 【Wide Compatibility】: USB flash drive compliant with the USB 2.0 standard, backward with USB 1.1. Supports Windows 7/8/10 / Vista / XP / 2000 / ME / NT, Linux 2.6 and Mac OS 8.6 or higher. Work with desktop, laptop, Mac, tablet, speakers, TV, printer, car video system, smart TV, etc. 。 【Attention About Format】: Default format of the USB drive is FAT32 which does not support files over 4GB. You can format the USB stick in exFAT or NTFS to transfer files more than 4GB. 。 【What You Get】 USB flash drive 12 Months Warranty Online After Sales Service within 24 Hours (Contact us via Message from your Order) 。 L&N 3 in 1 USB Flash Drive, USB Memory Stick, Multi-Function and High Speed Transmission, Type-C + USB 3.0 + OTG Photostick Compatible with CellphoneAndroidWindows PC Laptop 。 。 。