1890年-2020年

ANLOTER 10Pcs 16GB USB Flash Drive Memory Stick Thumb Drives 5 Mixed Colors: Black Blue Green RoseRed Violet 16GB

ANLOTER 10Pcs 16GB USB Flash Drive Memory Stick Thumb Drives (5 Mixed Colors: Black Blue Green RoseRed Violet) (16GB): Computers & Accessories. Buy ANLOTER 10Pcs 16GB USB Flash Drive Memory Stick Thumb Drives (5 Mixed Colors: Black Blue Green RoseRed Violet) (16GB): USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Convinience - New and high quality portable storage device, keep your digital world in your pocket in our smallest package 。 Easy to use: No need to install any software; plug and play 。 Supports Windows 7 / 8 / 10 / Vista / XP / 2000 / ME / NT Linux and Mac OS 。 Mini TwistTurn design so that you can put it in pocket or any small space. Good performance in digital data storing, transferring and sharing with families, friends, workmates, clients and machines. You can store movies, music, photos, designs, programs, manuals, handouts in a quick speed 。 Fair Price with Genuine Capacity 。 Color:Black Blue Green RoseRed Violet 。Capacity:2.0: 6GB 。Expediently Design: 360° metal swivel protect USB connector. Ring can easily be attached to your key chain or lanyard, using to help keep from losing, and for easy carrying. 。Easy to use: No need to install any software, just simple plug into the USB port of computer or other devices and use it. When USB flash is plugged in, a light indicator will turn on 。Specifications:。 Chip: Grade A 。Interface Type: USB 2.0. USB3.0。Compatibility: Desktop, Laptop, Macintosh, Tablet, Speakers all with USB port 。Operating System: 。 Windows 7 / 8 / 0 / Vista / XP / 2000 / ME / NT Linux and Mac OS。 Working Temperatures : -30° C to 70° C 。Storage Temperature: -20° C to 85°C 。Warranty and Service : years warranty and support replacement and refund service 。 。 。