1890年-2020年

ZFD Encrypted Memory Stick Fingerprint Encryption USB with USB Power Supply Strong Compatibility Suitable for Office Files,64GB Accurate Identification

ZFD Encrypted Memory Stick Fingerprint Encryption USB with USB Power Supply, Accurate Identification, Strong Compatibility Suitable for Office Files,64GB: Computers & Accessories. Buy ZFD Encrypted Memory Stick Fingerprint Encryption USB with USB Power Supply, Accurate Identification, Strong Compatibility Suitable for Office Files, 64GB: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [High speed and accurate identification]Recognition rate is quick and accurate. Instant recognition to verify fingerprint. Plug and play. 。 [RELIABLE PERFORMANCE] Up to 150MB/s reading speed, 15 times faster than the old model, 30 seconds to complete the whole movie transmission, saving your waiting time 。 [USB3.0] flash drive has a durable and stylish case, no fear of daily bump, the content of security software, provides confidential file password protection let you share files at the same time, protect your privacy and security 。 [Extended storage space]Are there too many photos and videos on the phone? The thumb drive is a good backup for your phone. Save your videos and photos on a flash drive, giving you plenty of room to collect expensive photos. Therefore, your phone will never run out of rooms. 。 [Quality Service] If you are not satisfied with our products or have any questions, please contact us, we will give you a satisfactory answer within 24 hours 。 specification。Colour: Black。Capacity: 32GB-128GB。Interface: USB 3.0。Speed: Read speed up to 150MB。Supported systems: Mac. Windows XP Windows Vista, Windows 78, 10, LinFunctionFi。Operating temperature: 0°to70°C。Storage temperature: 25°cto85°C。Dimensions: (length x width x height) 20.50×64.38×7.80mm/0.807′′×2.534”×0.307。Weight: 2259/0.05bs (UsB only)。 。