1890年-2020年

Silver Mikeson Flash Memory Unit 32G-512GBUSB USB Flash Drive to The Water Resistant Metal USB Flash Drive USB 2.0

Mikeson Flash Memory Unit 32G-512GBUSB USB Flash Drive to The Water Resistant Metal USB Flash Drive USB 2.0 - Silver: Computers & Accessories. Buy Mikeson Flash Memory Unit 32G-512GBUSB USB Flash Drive to The Water Resistant Metal USB Flash Drive USB 2.0 - Silver: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Shell material: high quality zinc alloy. 。 Strong device compatibility: computer / car / mobile / audio / TV. 。 Anti-pressure waterproof and shockproof: The internal chip adopts COB black colloid packaging technology to realize three major protection functions, and the data is safer. 。 Original true chip: The A+-class full-capacity high-speed FLASH chip has real capacity and high speed stability. 。 Perseverance in quality: stylish design, exquisite product quality strictly control every detail to ensure the high quality of the product. 。