1890年-2020年

Brazil Revolution USB Drive 8GB: Computers & Accessories. Brazil Revolution USB Drive 8GB: Computers & Accessories. Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive 。 Plastic body with metal swivel cover 。 Compatible with PC, Mac, and Linux 。 No driver needed for most operating systems 。 LED indicates power/busy 。 Keep your digital data safe with the Brazil 8GB Revolution USB Drive! The USB stick is small yet powerful, and is designed with a metal cover to safely protect your data. 。 。 。