1890年-2020年

Kepmem Cute USB3.0 Flash Drive 8GB Cartoon Series Funny Pendrive Small Santa Claus Gift: Computers & Accessories. Kepmem Cute USB3.0 Flash Drive 8GB Cartoon Series Funny Pendrive Small Santa Claus Gift: Computers & Accessories. High speed USB 3.0 interface with USB 2.0 compatibility. 。 Compatible with Windows 7, Windows 8, Vista, XP, 2000, ME, NT Linux and Mac OS operating systems,transfer datas 10 times faster than common usb 2.0 flash drive. 。 Cute novelty santa claus design,make your pen drive more attractive. 。 Sturdy rubber&plastic material,lightweight and portable in your pocket. 。 Default usb drive format is FAT32 system. If you need to store files larger than 4GB, we recommended to reformat the flash drive to NTFS system. Please format it in the first time. 。 Description:。Interface: USB 3.0 compatible with USB 2.0 and 1.1.。Operating System: Win98/ME/2000/XP/ Vista/7 , Mac OS 9.X / Linux2.4.。Capacity option:8gb/16gb/32gb/64gb.。Design:novelty santa claus shape,creative and robust.。Ideal gift option for friends,kids,family members.。 。 。 。