1890年-2020年

Birch Wood Wedding Box Stained in Low VOC Walnut Finish with Matching USB Drive 8GB USB 2.0 Various Sizes

Birch Wood Wedding Box Stained in Low VOC Walnut Finish with Matching USB Drive - Various Sizes - (8GB USB 2.0): Computers & Accessories. Birch Wood Wedding Box Stained in Low VOC Walnut Finish with Matching USB Drive - Various Sizes - (8GB USB 2.0): Computers & Accessories. High Quality Samsung Grade Chipset 。 High Grade UDP 1 piece chipsets for FASTER read / write speeds 。 Shock resistant and water proof 。 USA Company Based in the Midwest Servicing Clients Everyday 。 Choose from 8GB USB 2.0, 16GB USB 2.0, or 32GB USB 3.0 。 USB Wooden Olivewood Drive -- Various Sizes - Packaged in Hand Made Birch Box with a low VOC Walnut Finish These flash drives use Fast and Durable UDP Chipset. For more information, visit us online at www.samedayflash.com 。 。 。