1890年-2020年

Color Random Color : Red, Size : 8G Hexiaoyi Leather Case USB Business U Disk

Hexiaoyi Leather Case USB Business U Disk(Color Random) (Color : Red, Size : 8G): Computers & Accessories. Hexiaoyi Leather Case USB Business U Disk(Color Random) (Color : Red, Size : 8G): Computers & Accessories. Tiny, Portable flash drive. 。 Available capacities: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32G, 64G and 128G. 。 Water proof, Shock proof, magnet proof, temp proof. 。 If you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours and help you solve it. 。 High-quality metal casing for durability. 。 。We provide quality products and after-sales service. If you have any questions, please contact us and we will not hesitate to resolve the issue until you are satisfied. 。 。 。