1890年-2020年

Flashscot North Carolina State Wolfpack iCard USB Drive 8GB: Computers & Accessories. Buy Flashscot North Carolina State Wolfpack iCard USB Drive 8GB: USB Flash Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive 。 Swivel USB connector 。 Fully compatible with USB 2.0 and 1.1 。 Compatible with PC, Mac, and Linux 。 No driver needed for most operating systems 。 Take your files with you wherever you go with the unique iCard USB drive. It features the symbolic red and white school colors with the Wolfpack mascot, and can be stored anywhere including your wallet since it closely resembles your credit card. Quick, handy, and efficient, the iCard USB Drive is the best way to store your data while showing your school pride. 。 。 。